Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Blijedije Spies

Deze spies is gemaakt van kipvlees gemarineerd met een van onze huisgemaakte marinades met een stukje rode ui en bos ui. Heerlijk voor op de barbecue!

×

Gegrilde Drumsticks

Natuurlijk van onze Tante Door.
Al even heerlijk gekruid.

×

Gegrilde Kippenbout

Natuurlijk onze Tante Door kippenbout...

×

Gekruide Kippenbout 'tante Door'

De poot van een kip staat bekend als de kippenbout. Hij wordt geleverd met vel en been. Deze boutjes zijn gewild op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

×

Kalkoen Filet

Deze kalkoenfilet is lekker mals en puur natuur! U kunt er blokjes, reepjes of lapjes van snijden, zodat u de kalkoenfilet kunt bereiden, zoals u wenst.

×

Kip Cordon Bleu [vers]

Een klassieker: de combinatie van sappig vlees en gesmolten kaas is onweerstaanbaar.

×

Kip Drumsticks 'tante Door'

Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme

×

Kip Filet ' Tante Door'

De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Meestal worden de filets van elkaar gescheiden door ze in de lengterichting door te snijden.

×

Kip Filet 'gemarineerd'

De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Meestal worden de filets van elkaar gescheiden door ze in de lengterichting

×

Kip Houthakker Steak

Kipfilet omwikkeld met ontbijtspek en gemarineerd met een heerlijk indian mystery marinade.

×

Kip Rollaadje

De mooiste magere rollades maken wij van de filet . Wanneer deze opmaat gesneden zijn wordt het vlees aan de binnenkant gekruid en gezouten.

×

Kippen Dijen Vlees

De kippenbijvlees is een uitgebeend kippenboutje.

×

Kippen Lever

Verwijder de kleine gele adertjes en vetstukjes aan de onderkant, voor zover ze aanwezig zijn. Snijd ze daarna door in kleinere stukjes. De levertjes

×

Kippenbout 'tante Door'

De poot van een kip staat bekend als de kippenbout. Hij wordt geleverd met vel en been. Deze boutjes zijn gewild op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

×

Scharrelhoen 'tante Door'

Het vlees is mals en bijzonder mager en wordt opgebonden aangeboden. Er zijn verschillende soorten hele kippen verkrijgbaar.
-piepkuiken: kleine kip

×

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op 026 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder