Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

3 X Kampioens Rookworst

€ 6,98

Onze rookworst wordt dagelijks vers gemaakt in onze worstkeuken aan de overhagenseweg in Velp.

Bedankt! Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.

Onze rookworst wordt dagelijks vers gemaakt. Wilt u meer weten over onze producten of ons bedrijf , kijk dan op onze rookworst pagina 

Rookworsten die vacuum verpakt zijn, zijn meestal ook voorgegaard. Bij ‘verse’ rookworst van de slager, die ook wel ambachtelijke rookworst wordt genoemd, moet de worst nog wel gegaard worden door hem te wellen in water. Hij is weliswaar gerookt, maar het vlees is nog rauw. Wellen doe je door de worst ongeveer 15 minuten te verwarmen in water dat net niet aan de kook is.

 

Rookworsten die vacuum verpakt zijn, zijn meestal ook voorgegaard. Bij ‘verse’ rookworst van de slager, die ook wel ambachtelijke rookworst wordt genoemd, moet de worst nog wel gegaard worden door hem te wellen in water. Hij is weliswaar gerookt, maar het vlees is nog rauw. Wellen doe je door de worst ongeveer 15 minuten te verwarmen in water dat net niet aan de kook is.


Let op: kook de worst niet: dan kan de darm scheuren en gaat de smaak verloren!

  1. Water aan de kook brengen .
  2. De rookworst er inleggen en vervolgens de warmte bron verkleinen, zodat het water niet meer kookt.
  3. Na 25 minuutjes de rookworst uit het water halen en nog een paar minuutjes laten rusten en vervolgens met een scherp mes lekker dunne plakjes snijden.
  • Of bovenop de aardappelen mee koken ca 20 minuten!

Ingredienten over dit product zijn opvraagbaar.

Vleessoorten: Rundvlees, Varkensvlees

Allergenen: Ei, Mosterd, Tarwe

Datum: 3-9-2019

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op 026 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder