Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

4 Houthakker Steaks

Deze week in de aanbieding!

×

Bourgondische Beenham "ongebraden"

Deze beenham wordt na het koken op zeer hoge temperatuur gebakken. Door dit bakproces krijgt de beenham zijn specifieke smaak

×

Carpaccio 'naturel'

Is oorspronkelijk een gerecht van dungesneden rauwe ossenhaas.
Letop: De foto is ter inspiratie:
Wij snijden de ossehaas aan dunne plakjes, deze kunt u vervolgens zo op een warm bord leggen. Klik op het recepten icoon voor heerlijke recepten.

×

Kalkoen 2.5 Kg

Een hele kalkoen weegt tussen de 2 en 2.5 kilo. Reken ongeveer 400 gram per persoon. Een kalkoen kan na de kruiding zo de oven in. De kalkoen is gaar wanneer ...

×

Kalkoen 3.5 Kg

Een kalkoen kan na de kruiding zo de oven in.

×

Rookvlees & Kookworst

Deze week in de aanbieding!

×

Rundvlees Salade

Ook wel huzaren salade genoemd.

×

Vitello Tonato

Vitello Tonato wordt gemaakt van gebraden kalfsfricandeau.
Letop: De foto is ter inspiratie:
Wij braden de kalfsfricandeau en snijden deze aan dunne plakjes. Klik op het recepten icoon voor heerlijke recepten.

×

Wildpeper

Een topper binnen ons assortiment: 3 soorten wild in een heerlijke saus. Lekker met rode kool,
Tutti frutti (hebben we ook), spruitjes en aardappelpuree.

×

Winterse Boemerang

Deze week in de aanbieding!

×

Witlof Schotel

Deze week in de aanbieding!

×

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op (026) 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder