Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Grand De Finale Buffet

Een smaakvol buffet, met natuurlijk heerlijke verse producten. Maak uw diner helemaal af met ons toetjes buffet. Te bestellen vanaf 10 personen

×

Oosters Buffet

Een smaakvol buffet, met natuurlijk heerlijke verse producten. Te bestellen vanaf 5 personen en vanaf 20 personen wordt het buffet warm bij u thuis geleverd.

×

Pasta Party Buffet

Een smaakvol buffet, met natuurlijk heerlijke verse producten. Te bestellen vanaf 5 personen en vanaf 20 personen wordt het buffet warm bij u thuis geleverd.

 

×

Warm Beenham Buffet

Een heerlijk smaakvol buffet. Perfect voor als u met grote groepen bent. Warme plakken Beenham, met o.a. cumberland en honing-mosterdsaus en vers gebakken broodjes.

×

Warm Bourgondische Buffet

Een heerlijk smaakvol buffet. Perfect voor als u met grote groepen bent.Voor de echte Bourgondiers: het echte lekkere kluifwerk om uw vingers bij af te likken.

×

Warm Soepen Buffet

Een heerlijk smaakvol buffet. Perfect voor als u met grote groepen bent. Een perfecte combinatie van onze huisgemaakte soepen en een assortiment van vers gebakken brood met dipjes.

 

×

Warm Winter Stamppotbuffet

Een heerlijk smaakvol buffet. Perfect voor als u met grote groepen bent.Met de stamppotten bereidt door onze koks.
Verkrijgbaar van oktober t/m maart.

×

Warme Gerechten Buffet

Een heerlijk smaakvol buffet. Perfect voor als u met grote groepen bent, met o.a. een runderstoofpotje en varkenshaas in roomsaus.

×

Wildpeper Buffet

Een heerlijk smaakvol buffet. Perfect voor als u met grote groepen bent. Een heerlijk buffet met onze eigengemaakte wildpeper van haas, ree en wildzwijn. Verkrijgbaar van oktober tot maart.

×

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op 026 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder