Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

3 Malse 'kogel' Biefstukken

€ 7,90

Van onze eingen runderen

Bedankt! Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen .

In een tweetal dikke stukken biefstuk van het rund, de zogenaamde bovenbil en het spierstuk, zitten kleine stukken rond vlees die net even malser zijn dan de gewone biefstuk.
Dat is de zogenaamde kogelbiefstuk. De structuur is net als de Hollandse biefstuk wat vaster dan die van de haasbiefstuk.
 

Bekijk recepten

Bereidingswijze:
Bestrooi de biefstuk in met zout en peper.
Bakken:
2 minuten per kant medium,
3-4 minuten per kant doorbakken.

Beweeg de kogelbiefstuk hierbij voortdurend over de bodem van de pan.

LET OP: Biefstuk op kamer temperatuur bakken!

Ingredienten over dit product zijn opvraagbaar.

Vleessoorten: Rundvlees
Allergenen: Geen.

Datum: 6-4-2020

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op 026 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder