Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Bourgondische Beenham

Deze beenham wordt na het koken op zeer hoge temperatuur gebakken. Door dit bakproces krijgt de beenham zijn specifieke smaak

×

Braad Rollade

De mooiste magere runderrollades maken wij van de fijne rib en van de deksel van de bovenbil . Wanneer deze opmaat gesneden zijn wordt het vlees aan de binnenkant gekruid en gezouten waarna het vlees licht opgeknoopt wordt tot een rollade.

×

Dunne Lende

De lende is een mooi, egaal stuk zonder ribben of wervels.

×

H.o.h Rollade

De mooiste magere rollades maken wij van de deksel van de bovenbil. Wanneer deze opmaat gesneden zijn wordt het vlees aan de binnenkant gekruid en gezouten.

×

Lende Rollade

De mooiste lende rollades maken wij van de biefstuk.

×

Ossehaas

Menu idee: Ossehaas in bladerdeeg met truffeljus

×

Rib Eye

Extra smaak door een klein randje vet.

×

Runder Rollade 'gevuld'

De mooiste magere runderrollades maken wij van de fijne rib en van de deksel van de bovenbil .

×

Wildpeper

Een topper binnen ons assortiment: 3 soorten wild in een heerlijke saus. Lekker met rode kool,
Tutti frutti (hebben we ook), spruitjes en aardappelpuree.

×

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op (026) 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder