Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Ossehaas

Menu idee: Ossehaas in bladerdeeg met truffeljus

€ 56,40

Bedankt! Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.
De ossenhaas is het duurste stuk vlees van een rund. Het gewicht is afhankelijk van het soort slachtdier en varieert van krap 3 tot 5 kilo. Het vlees kan uitstekend in zijn geheel gebakken worden, maar wordt over het algemeen verwerkt tot verschillende soorten haasbiefstukken. Wanneer het vlees in zijn geheel gebraden wordt dan wordt het vaak volgestoken (gepikeerd) met reepjes vers vet spek. Ook kan het spek in de lengte door het vlees worden geregen, het zogenaamde larderen. Daardoor blijft het vlees binnenin een stuk sappiger. Hele ossenhazen worden veelal in de oven gebakken.

Bekijk recepten
2 X 2 MINUTEN BAKKEN Bestrooi de biefstuk in met zout en peper. Bakken, grillen in: 1-2 minuten per kant rose, 2-3 minuten per kant medium, 3-4 minuten per kant doorbakken. Beweeg de biefstuk hierbij voort- durend over de bodem van de pan. LET OP: Biefstuk op kamer temperatuur bakken!
Ingredienten over dit product zijn opvraagbaar. Vleessoorten: Rundvlees Allergenen: Geen. Datum: 7-12-2018

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op (026) 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder