Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Bourgondische Beenham

Deze beenham wordt na het koken op zeer hoge temperatuur gebakken. Door dit bakproces krijgt de beenham zijn specifieke smaak

×

Buikspek

Een stoer en robuust menu.Langzaam gegaard buikspek is een delicatesse. Bekijk het recpt uit de 'Proef'

×

Carpaccio 'naturel'

Is oorspronkelijk een gerecht van dungesneden rauwe ossenhaas.
Letop: De foto is ter inspiratie:
Wij snijden de ossehaas aan dunne plakjes, deze kunt u vervolgens zo op een warm bord leggen. Klik op het recepten icoon voor heerlijke recepten.

×

Filet Rollade 'gevuld abrikoos & pruimen'

Doordat de filetrollade met de hand wordt opgeknoopt krijg het een mooi, gelijkmatig en stevig eindresultaat. Een smaakvolle rollade met noten of abrikozen

×

Filet Rollade 'gevuld met noten'

Doordat de filetrollade met de hand wordt opgeknoopt krijg het een mooi, gelijkmatig en stevig eindresultaat. Een smaakvolle rollade met noten.

×

Gourmet Schotel `all In One`

7 Soorten vlees, Rundvleessalade, 2 soorten Rauwkostsalade,
3 soorten Saus, Stokbrood (om zelf af te bakken) en Kruidenboter.

×

Herten Biefstuk V/d Filet

Hertenvlees heeft een donkerrode kleur. Het is mager, zacht en eenvoudig en snel te bereiden. Het is geschikt voor mensen met een vet- cholesterol en/

×

Kwartel

Als je graag gevogelte eet dan moet je zeker een keer kwartel proberen. De meeste mensen eten dit waarschijnlijk alleen in restaurants en zouden niet

×

LAMS RACK KROON

Het lamszadel wordt vaak doormidden gekliefd waarn

×

Ossehaas

Menu idee: Ossehaas in bladerdeeg met truffeljus

×

Runder Rollade 'gevuld'

De mooiste magere runderrollades maken wij van de fijne rib en van de deksel van de bovenbil .

×

Spaanse Serranoham

Menu idee: Tarte tatin met serranoham en champignons

×

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op (026) 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder