Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Kwartel

Als je graag gevogelte eet dan moet je zeker een keer kwartel proberen. De meeste mensen eten dit waarschijnlijk alleen in restaurants en zouden niet

€ 3,95

Bedankt! Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.

Als je graag gevogelte eet dan moet je zeker een keer kwartel proberen. De meeste mensen eten dit waarschijnlijk alleen in restaurants en zouden niet zo snel zelf een kwartel klaarmaken.

Toch is dit helemaal niet moeilijk om zelf te bereiden en u zet zeker iets bijzonders op tafel. Het vlees van de kwartel heeft een zachte smaak. Meestal wordt het vlees eerst in de pan aangebraden en daarna in de oven geschoven met veel groenten, soms wordt er ook nog drank als port aan het gerecht toegevoegd. Het vlees kan ook gebakken of gegrild worden. Kijk hieronder voor een aantal kwartelrecepten om van te smullen.
 

Bekijk recepten
Ingredienten 4 kwartels, keukenklaar 250 g bospaddenstoelen, schoongemaakt 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 2 eetlepels olijfolie 300 ml room 50 g boter 200 ml cognac Bereiding Wrijf de kwartels licht in met wat olijfolie en gril ze ongeveer 12 minuten, of totdat ze gaar zijn, op de barbecue met de deksel dicht. Fruit de ui en knoflook aan in de boter. Snijd de bospaddenstoelen in grove stukken en voeg deze toe. Laat dit ongeveer 4 minuten stoven, totdat de paddenstoelen gekleurd zijn, maar nog wel een 'bite' hebben. Blus het af met de cognac. Voeg daarna de room toe en laat het geheel zachtjes inkoken.
Ingredienten over dit product zijn opvraagbaar. Allergenen : Geen info Datum: 7-1-2017

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op (026) 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder