Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Bourgondische Beenham

Deze beenham wordt na het koken op zeer hoge temperatuur gebakken. Door dit bakproces krijgt de beenham zijn specifieke smaak

×

Braad Rollade

De mooiste magere runderrollades maken wij van de fijne rib en van de deksel van de bovenbil . Wanneer deze opmaat gesneden zijn wordt het vlees aan de binnenkant gekruid en gezouten waarna het vlees licht opgeknoopt wordt tot een rollade.

×

Carpaccio 'naturel'

Is oorspronkelijk een gerecht van dungesneden rauwe ossenhaas.
Letop: De foto is ter inspiratie:
Wij snijden de ossehaas aan dunne plakjes, deze kunt u vervolgens zo op een warm bord leggen. Klik op het recepten icoon voor heerlijke recepten.

×

Fazant

De fazant behoort tot het jachtwild en mag in Nederland gejaagd worden van 15/10 tot 31/12. Daarnaast wordt de fazant op speciale wildboerderijen gefo

×

Filet Rollade

Een smaakvolle met de handgeknoopte rollade van mals varkensvlees.De opgerolde gekruide rollade wordt ingesneden, hierdoor trekken de kruiden mooi in het vlees.

×

Filet Rollade 'gevuld abrikoos & pruimen'

Doordat de filetrollade met de hand wordt opgeknoopt krijg het een mooi, gelijkmatig en stevig eindresultaat. Een smaakvolle rollade met noten of abrikozen

×

Filet Rollade 'gevuld met noten'

Doordat de filetrollade met de hand wordt opgeknoopt krijg het een mooi, gelijkmatig en stevig eindresultaat. Een smaakvolle rollade met noten.

×

Gourmet Schotel `de Luxe`

Biefstukjes, Schnitzeltjes, Kipfiletlapjes, Mini Vinkjes, Hamburgertjes,
Worstjes en heerlijk Roerbakvlees.

×

Gourmet Schotel `extra De Luxe`

Biefstukjes, Schnitzeltjes, Kipfiletlapjes, Kipspiesjes, Hamburgertjes, Worstjes en Biefstukreepjes.

×

Gourmet Schotel `wild`

Stukjes haas, wildzijn, hert, kalkoen, fazantfilet, kwartel-eitjes & kruidenboter.

×

H.o.h Rollade

De mooiste magere rollades maken wij van de deksel van de bovenbil. Wanneer deze opmaat gesneden zijn wordt het vlees aan de binnenkant gekruid en gezouten.

×

Herten Biefstuk V/d Filet

Hertenvlees heeft een donkerrode kleur. Het is mager, zacht en eenvoudig en snel te bereiden. Het is geschikt voor mensen met een vet- cholesterol en/

×

Kalkoen 2.5 Kg

Een hele kalkoen weegt tussen de 2 en 2.5 kilo. Reken ongeveer 400 gram per persoon. Een kalkoen kan na de kruiding zo de oven in. De kalkoen is gaar wanneer ...

×

Kalkoen 3.5 Kg

Een kalkoen kan na de kruiding zo de oven in.

×

Lende Rollade

De mooiste lende rollades maken wij van de biefstuk.

×

Ossehaas

Menu idee: Ossehaas in bladerdeeg met truffeljus

×

Parelhoen

Parelhoenders zijn hoenderachtige vogels. Ze worde

×

Runder Rollade 'gevuld'

De mooiste magere runderrollades maken wij van de fijne rib en van de deksel van de bovenbil .

×

Salade Schotel 'extra De Luxe'

Een mooi opgemaakte schotel met als basis een heerlijk rundvleessalade met als garnituur: vers fruit, smaakvolle vleeswaren. Deze schotel kunt u in de regel vanaf 14 uur afhalen!

×

Salade Schotel 'fruit De La Mer'

Een mooi opgemaakte schotel met als basis een heerlijk zalmssalade met als garnituur: vers fruit, smaakvolle vissoorten. Deze schotel kunt u in de regel vanaf 12 uur afhalen!
,

×

Salade Schotel 'parade'

Een mooi opgemaakte schotel met als basis een heerlijk rundvleessalade met als garnituur: vers fruit, smaakvolle vleeswaren. Deze schotel kunt u in de regel vanaf 12 uur afhalen!

×

Vitello Tonato

Vitello Tonato wordt gemaakt van gebraden kalfsfricandeau.
Letop: De foto is ter inspiratie:
Wij braden de kalfsfricandeau en snijden deze aan dunne plakjes. Klik op het recepten icoon voor heerlijke recepten.

×

Wildpeper

Een topper binnen ons assortiment: 3 soorten wild in een heerlijke saus. Lekker met rode kool,
Tutti frutti (hebben we ook), spruitjes en aardappelpuree.

×

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op (026) 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder