Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Bospaddenstoelen Soep

Met bospaddenstoelen kun je veel kanten op.

×

Bourgondische Beenham

Deze beenham wordt na het koken op zeer hoge temperatuur gebakken. Door dit bakproces krijgt de beenham zijn specifieke smaak

×

Carpaccio 'naturel'

Is oorspronkelijk een gerecht van dungesneden rauwe ossenhaas.
Letop: De foto is ter inspiratie:
Wij snijden de ossehaas aan dunne plakjes, deze kunt u vervolgens zo op een warm bord leggen. Klik op het recepten icoon voor heerlijke recepten.

×

Champignonsoep

Een heerlijke smaakvolle soep.

×

Pate 'cranberry'

Een smaakvolle Belgische pate.

×

Vitello Tonato

Vitello Tonato wordt gemaakt van gebraden kalfsfricandeau.
Letop: De foto is ter inspiratie:
Wij braden de kalfsfricandeau en snijden deze aan dunne plakjes. Klik op het recepten icoon voor heerlijke recepten.

×

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op (026) 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder