Feestdagen

Donkere dagen, maar ook veel gezelligheid en mooie momenten: dat is december. Samen met familie en/of vrienden genieten van het gezelschap, een goed glas en lekker eten! Zelf aan de slag in de keuken? Doe een beroep op het assortiment van ons, we helpen u graag! Te beginnen met deze feestdagen editie van Proef. Geniet ervan!

U kunt op onze site uw bestelling doen, maar natuurlijk ook in de winkel. Dit is bijzonder handig als u bijvoorbeeld bijzondere wensen heeft. Veel succes met de voorbereidingen.

Kan ik voor 1e, 2e Kerstdag of 1 januari bestellen?

Het is dit jaar een Bijzondere Kerst, want het is Kerst op maandag en dinsdag.
U kunt t/m zaterdag 23 of  t/m zaterdag 30 december uw bestelling plaatsen en ophalen. Wij zorgen dat deze dan klaar staat en goed verpakt is en u deze zo in de koelkast kan plaatsen. Bestel wel op tijd, want de drukte met deze dagen is zeer groot. Op  maandag 1e kerstdag,  dinsdag 2e kerstdag en maandag 1 januari zijn we namelijk gesloten.

De zondag voor Kerst (24 december) zijn een klein aantal winkels geopend, deze dag bent u van harte welkom in onze winkels in Velp, Kronenburg & Schuytgraaf.. Voor deze dag kunt u geen bestelling plaatsen, dit vanwege het feit dat het met het grote aantal bestellingen onmogelijk is qua openingstijden, om afgegeven kunnen worden in dit tijdsbestek. We zijn namelijk op deze zondag maar geopend  van 12.00 uur t/m 17.00 uur.

Nogmaals alles is vers en goed verpakt en kan zo de koelkast in.