Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Aardbeien Groot Bakje

€ 4,71

Aardbeien kunt u het best bewaren in de koelkast.
×
Aardbeien kunt u het best bewaren in de koelkast. Als u aardbeien wast voordat u ze serveert, verwijder dan de kroontjes pas na het wassen omdat de vruchten zich anders volzuigen met water. Aardbeien smaken het lekkerst als ze een temperatuur hebben van tenminste 18 graden Celsius. Laat uw aardbeien daarom altijd eerst een uurtje ‘opwarmen’.
Wie houdt er niet van aardbeien? Dit populaire zachtfruit heeft terecht de bijnaam zomerkoninkje. In de zomermaanden zijn Nederlandse aardbeien volop verkrijgbaar. Ze hebben een heerlijke zoete smaak. Aardbeien zijn prima te combineren met ander zachtfruit, zoals bessen, bramen en frambozen. De aardbei is een schijnvrucht. De kleine pitjes aan de buitenkant zijn de eigenlijke vruchtjes. Aardbeien zijn rijk aan vitamine C en dat kan helpen jouw weerstand op peil te houden (goed voor het haar, huid en natuurlijk handig als je verkouden bent). Bovendien werkt vitamine C als antioxydant en helpt dus bijvoorbeeld bepaalde schadelijke stoffen in het lichaam te neutraliseren. Aardbeien zijn ook een bron van foliumzuur en dat is nodig voor de groei en goede werking van het lichaam en voor de aanmaak van witte en rode bloedcellen.


De aardbei barst van de gezonde eigenschappen
Aardbeien zijn schijnvruchten, de honderden pitjes op de buitenkant zijn de echte vruchten. De aardbei heeft een lage caloriewaarde en barst van de gezonde eigenschappen. Hij is rijk aan vitaminen en mineralen. Hollandse aardbeien bevatten maar liefst 50 tot 70 mg vitamine C per 100 gram aardbeien (bron: www.hollandseaardbeien.nl). De dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamine C voor volwassenen bedraagt 70 mg per dag (bron: voedingscentrum).

Ingredienten over dit product zijn opvraagbaar.

Allergenen: Ei

Datum: 28-9-2020

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op 026 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder