Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Historie Keurslager De Haas

Keurslager De Haas is onderdeel van Pluim en De Haas en heeft meer dan 100 werknemers in dienst. In 1995 is Pluim en de Haas ontstaan na een fusie tussen de keurslagers Pluim en de Haas, beide bedrijven waren voor de fusie reeds een begrip in Arnhem en omgeving, keurslager de Haas bestond in het jaar 2000 zestig jaar en heeft een grote historie met drie filialen in Arnhem en omgeving. Keurslager Pluim is een familiebedrijf die is gestart in 1965 en inmiddels een vaste klantenkring heeft aan horeca en instellingen.

In totaal heeft Keurslager De Haas acht winkels en het einde is nog niet in zicht, omdat we altijd op zoek zijn naar goede locaties om winkels te beginnen en de klanten te voorzien van een goede kwaliteit van vlees, vleeswaren en aanverwante producten.

Binnen Keurslager de Haas staat de passie voor het slagersvak centraal. Als ambachtelijke slager is het vertalen van het ouderwetse (ambachtelijke) vakwerk naar uw wensen de specialiteit van ons bedrijf.

Het is ons streven om u te voorzien van producten met een eerlijke en pure smaak.  Een stukje vlees dat met zorg is bereid smaakt nog lekkerder als u de achtergrondinformatie kent.
Klik op de 'Productinformatie' voor meer informatie.

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op 026 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder