Kerst 2020: Andere kerst

Dit jaar is door het coronavirus, het een andere Kerst dan andere jaren. Wij willen het voor jou en onszelf zo makkelijk en veilig mogelijk maken en willen wachtrijen voorkomen. Daar vragen we je om jouw bestelling online te plaatsen. Zoals je van ons gewent bent, worden producten dagvers bereid, zo ook de Kerstbestellingen. Bestelde vleeswaren worden op de gekozen ophaaldag vers gesneden en hiervoor dien je in de winkel langs te komen. Al onze vleeswaren zijn 4 tot 6 dagen houdbaar in de koelkast, mits goed gekoeld.

Bestel op tijd...

Vanwege de corona maatregelen mogen er maximaal 4 klanten in de winkel. Om te zorgen dat alles vlot verloopt geven wij het advies om de bestelling via de site aan ons door te geven. Voor de kerstdagen kan je bestellen tot maandag 21 december 16:00 uur. Ook in de winkel kunnen er dan geen bestelling meer aangenomen worden.

Bestel online..

Tijdens de feestdagen zoeken we graag de warmte met elkaar op. Gezellig borrelen, dineren, lang tafelen met goede gesprekken, een lach en natuurlijk heerlijk eten. Ontdek onze veelzijdigheid in heerlijke specialiteiten en laat je verrassen door de mogelijkheden. Wij helpen en adviseren u graag, bestel alstublieft op tijd! Voor de kerstdagen kan je bestellen tot maandag 21 december 16:00 uur.

Gewijzigde openingstijden :

Maandag 21 dec

09:00-18:00 uur

Dinsdag 22 dec

09:00-18:00 uur

Woensdag 23 dec

09:00-20:00 uur

Donderdag 24 dec

07:00-17:00 uur

Vrijdag 25 dec, 1e kerstdag

Gesloten

Zaterdag 26 dec, 2e kerstdag

Gesloten

Zondag 27 dec

Gesloten

Maandag 28 dec

09:00-18:00 uur

Dinsdag 29 dec

09:00-18:00 uur

Woensdag 30 dec

09:00-18:00 uur

Donderdag 31 dec Oudjaarsdag

08:00-17:00 uur

Vrijdag 1 jan, Nieuwjaarsdag

Gesloten

Zaterdag 2 jan

09:00-17:00 uur

Bezorgen...

In de week voor de kerst bezorgen wij ook. Je kan je bestelling plaatsen via deze site. Let wel op dat we een maximum hebben aan de aantal bezorgingen. Dus bestel op tijd! Wij zijn in december de hele dag aan het bezorgen, vanwege de gezellige drukte. Het is voor ons niet mogelijk om aan te geven hoe laat we bij u aanwezig zijn. Je ontvangt 's morgens een email met daarin de bezorg informatie.

We zullen, indien u niet aanwezig bent, de bestelling bij uw voordeur plaatsen.

  • Donderdag de 24e zit vol, afhalen in de winkel kan wel.

Afhalen van je bestelling...

In de week voor de kerst kan je net zoals anders je bestelling afhalen. Wij willen het voor jou en onszelf zo makkelijk en veilig mogelijk maken en willen wachtrijen voorkomen. Let daarom extra op je email. Hierin staat onder andere welke mogelijkheden je hebt om je bestelling af te halen. Bijvoorbeeld extra afhaal punt bij de gekozen winkel.

Aangepast assortiment...

Van wege de extreme drukte op dit moment en met de komende feestdagen, hebben wij het assortiment aangepast. Er zijn heel veel producten toegevoegd. Maar er zijn ook prducten die je niet kan bestellen op bepaalde dagen. Dit omdat deze al besteld zijn (uitverkocht) of organisatorisch niet te maken zijn op deze bepaalde dagen. Vers wild, hapjespannen en buffetten zijn productie die nu als op bepaalde dagen daardoor niet besteld kunnen worden. Dus bestel alsjeblieft optijd.