Ik had nog nooit met bardeerspek gewerkt. Ik wist niet eens dat jullie dat hadden en was aangenaam verrast dat jullie het konden leveren en ik een recept van een vriend kon maken.. De filetrollade, met name omdat het mager vlees is wordt er, vind ik, beter van als je hem vlindert en vult met een kruidenmengsel (knoflook, tijm, venkel) met olijf olie en als je hem de eerste 30 - 40 minuten of tot een temperatuur van ongeveer 55 graden graden met bardeerspek bedekt en alleen de laatste 10 minuten of tot een temperatuur van 62 graden onbedekt laat , Dan krijg je een knapperige buitenkant en een malse en smakelijke binnenkant. Weer wat geleerd. En naar jullie toe acht ik: misschien zouden jullie kunnen overwegen om wat meer bekendheid te geven aan die extra dingen. Die dingen die niet in de vitrine liggen om het zo maar te zeggen maar wel kunnen worden geleverd. Ik kom nog wel eens een recept tegen waar bij staat " .....vraag uw slager om ......."
Hans ..
04-01-2021