Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Keurslager De Haas

Keurslager De Haas is onderdeel van Pluim en De Haas en heeft meer dan 100 werknemers in dienst. In 1995 is Pluim en de Haas ontstaan na een fusie tussen de keurslagers Pluim en De Haas, beide bedrijven waren voor de fusie reeds een begrip in Arnhem en omgeving, keurslager de Haas bestond in het jaar 2000 zestig jaar en heeft een grote historie met drie filialen in Arnhem en omgeving. Keurslager Pluim is een familiebedrijf die is gestart in 1965 en inmiddels een vaste klantenkring heeft aan horeca en instellingen.

In totaal heeft Keurslager de Haas acht vol ambachtelijke slagerijen en het einde is nog niet in zicht, omdat we altijd op zoek zijn naar goede locaties om winkels te beginnen en de klanten te voorzien van een goede kwaliteit van vlees, vleeswaren en aanverwante producten.

Naast het mooie slagersvak, is Pluim en de Haas erg sterk in vers. Ambachtelijk brood en vers banket, verkopen we in onze bakkerij. Groenten en fruit worden verkocht in eigen beheer in Velp. Hetgeen een aanvulling is op onze visie van lekker eten.

Bekijk onze video

Voor meer video's over onze producten kun je terecht op onze facebook pagina of ons youtube kanaal.


Facebook Youtube

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op 026 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder