Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Kalfs Entre Cote

Deze entrecote heeft extra smaak door het randje vet.

×

Kalfs Fricandeau

Fricandeau wordt gesneden van de magere en malse delen van het kalf.

×

KALFS GEHAKT

Kalfsgehakt heeft een zachte en sappige structuur. Het is daardoor minder sneller droog dan rundergehakt. Gehakt wordt vaak met brood aangemaakt. Maak

×

Kalfs Hart Zwezerik

De zwezerik is een vrij kostbare delicatesse die vrijwel uitsluitend in restaurants wordt geserveerd

×

Kalfs Konen

Kalfswang is uitermate geschikt voor "slow cooking".

×

KALFS OESTER

De kalfsoester (medaillon de veau) is een plakje van de kalfshaas of van de bovenbil (biefstukdeel) en wordt snel om en om gebakken. Kalfsbiefstukjes

×

Kalfs Rib Lapjes

Het vlees van de dunne lende gaat over in de fijne riblap.

×

Kalfs Saucijsjes

De saucijsjes worden gemaakt van mager kalfsvlees dat lekker is gekruid. Met het deeg wordt een varkens- of schapendarm gevuld, waarna de worstjes wor

×

Kalfs Schenkel Schijf

Van de bovenste delen van de voor- en achterpoot worden plakken schenkel gezaagd. Een plak schenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot

×

KALFS SCHNITZELS

De platte bil (rosbiefdeel van het kalf wordt voor de schnitzel gebruikt. Let er op dat de lappen mooi egaal zijn gesneden en even dik. Gemiddeld gewi

×

Kalfs Tong Z Keel

De kalfstong weegt ongeveer 800 gram.

×

KALFS VINK

Een blinde vink is te vergelijken met een heel luxe slavink.
Nu wordt er echter geen spek gebruikt om het gehakt in te wikkelen, maar een heel mager

×

Vitello Tonato

Vitello Tonato wordt gemaakt van gebraden kalfsfricandeau.
Letop: De foto is ter inspiratie:
Wij braden de kalfsfricandeau en snijden deze aan dunne plakjes. Klik op het recepten icoon voor heerlijke recepten.

×

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op (026) 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder