Kalfsvlees van Van De Haas is niet zomaar kalfsvlees. Van de meest luxe kalveren snijden onze slagers tal van specialiteiten, zoals kalfsoesters, malse schnitzels en geschneltzelte.
Deze entrecote heeft extra smaak door het randje vet.
Fricandeau wordt gesneden van de magere en malse delen van het kalf.
Kalfsgehakt heeft een zachte en sappige structuur. Het is daardoor minder sneller droog dan rundergehakt. Gehakt wordt vaak met brood aangemaakt. Maak
De zwezerik is een vrij kostbare delicatesse die vrijwel uitsluitend in restaurants wordt geserveerd
Kalfswang is uitermate geschikt voor "slow cooking".
De kalfsoester (medaillon de veau) is een plakje van de kalfshaas of van de bovenbil (biefstukdeel) en wordt snel om en om gebakken. Kalfsbiefstukjes
Het vlees van de dunne lende gaat over in de fijne riblap.
Van de bovenste delen van de voor- en achterpoot worden plakken schenkel gezaagd. Een plak schenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot
De platte bil (rosbiefdeel van het kalf wordt voor de schnitzel gebruikt. Let er op dat de lappen mooi egaal zijn gesneden en even dik. Gemiddeld gewi
De kalfstong weegt ongeveer 800 gram.
Een blinde vink is te vergelijken met een heel luxe slavink. Nu wordt er echter geen spek gebruikt om het gehakt in te wikkelen, maar een heel mager
Vitello Tonato wordt gemaakt van gebraden kalfsfricandeau. Letop: De foto is ter inspiratie: Wij braden de kalfsfricandeau en snijden deze aan dunne plakjes. Klik op het recepten icoon voor heerlijke recepten.
Heeft u vragen? Bel ons op 026 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!