Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Kip Filet ' Tante Door'

€ 17,50

De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Meestal worden de filets van elkaar gescheiden door ze in de lengterichting door te snijden.

Bedankt! Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen .

De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Meestal worden de filets van elkaar gescheiden door ze in de lengterichting door te snijden. Het (midden)zeen* en een eventueel aanwezig reepje kraakbeen* worden dan verwijderd. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.
 

Bekijk recepten

15-20 MINUTEN BAKKEN. (Afhankelijk van het gewicht). Verhit ca 25 boter.Schroei het vlees aanbeiden zijden dicht. Zet het vuur lager,en bak de houthakkersteak gaar en bruin in ca.7 a 10 minuten per kant . Geef schadelijke bacterien geen kans. Zorg daarom dat deze bacterien niet via uw handen of het keukengerei in het eten terechtkomen. Maak kip door en door gaar. Onze kip is Hollands, bevat geen groeibevorderaars, Antibiotica vrij, Ambachtelijk verwerkt en is opgegroed in ruime stallen met natuurlijk dag en nacht ritme!

Ingredienten over dit product zijn opvraagbaar. Vleessoorten: Kip Allergenen: Geen. Datum: 7-12-2018

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op 026 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder