Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Bavet

Wij kennen het als Halve maanstuk, maar om nou te zeggen dat die term erg bekend is onder de "gewone" consumenten.

×

Biefstuk

De traditionele biefstuk wordt gesneden van dikke biefstukdelen als bovenbil en spierstuk.

×

Biefstuk 'duitse'

Het vlees voor deze uitzonderlijk lekkernij wordt gesneden van de biefstuk (beste kwaliteit) of de rosbiefdelen.

×

Biefstuk 'kogel'

In een tweetal dikke stukken biefstuk van het rund, de zogenaamde bovenbil en het spierstuk, zitten kleine stukken rond vlees die net even malser zijn

×

Biefstuk 'superieur'

Een topper qua malsheid.

×

Biefstuk Reepjes 'culinaire'

Een heerlijke combinatie van fijn gesneden biefstuk, prei, champignons met een lekkere marinade.

×

Braad Rollade

De mooiste magere runderrollades maken wij van de fijne rib en van de deksel van de bovenbil . Wanneer deze opmaat gesneden zijn wordt het vlees aan de binnenkant gekruid en gezouten waarna het vlees licht opgeknoopt wordt tot een rollade.

×

Contra/lende

De lende is een mooi, egaal stuk zonder ribben of wervels.

×

Cote De Boeuf

De cote de boeuf is de culinaire benaming voor een ribstuk of rundersteak.

×

Entre Cote

Extra smaak door een klein randje vet.

×

Gehakt Wellington

Gekruid rundergehakt in bladerdeeg met kruidenbote

×

H.o.h Rollade

De mooiste magere rollades maken wij van de deksel van de bovenbil. Wanneer deze opmaat gesneden zijn wordt het vlees aan de binnenkant gekruid en gezouten.

×

Hache Vlees 'mager'

Goed hacheevlees mag niet puur mager zijn. Vet is

×

Italiaanse Biefstukrol

Smaakvolle rolletjes met fijngehakte biefstuk, zon

×

Lende Rollade

De mooiste lende rollades maken wij van de biefstuk.

×

Long Haas

De longhaas, 'hanging tender' in Amerika, of op z'

×

Mager Poulet

Perfect voor uw hachee of soep.

×

Mergpijpjes (per Stuk)

De zware beenderen van het rund worden verzaagd to

×

Mexicaanse Rolletjes

Wrap gevuld met gekruid rundergehakt, gemarineerd met een mexicaanse saus en geraspte kaas.

×

Ossehaas

De ossenhaas is het duurste stuk vlees van een rund. 

×

Ossehaas Tournedo

De Tournedo wordt van de ossehaas (haasbiefstuk) g

×

Ossenstaart

Ossenstaart is de culinaire naam voor de staart van een rund.

×

Riblappen Van De Fijne Rib

Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees*. Pas daarbij wel op. Al te lang braden betekent droog en minder smakelijk vlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij

×

Rosbief 'van De Lende'

Rosbief (van het Engelse roast beef) is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund.

×

Runder Hamburgers

Het bijzondere zit hem in het feit dat de burger zo mager is.Onze hamburgers worden gemaakt van 100% rundvlees. Het succes van onze hamburger is de combinatie van het vlees en de kruiden. Onze hamburgers mag u roze bakken. (2 x 2 minuten).

×

Runder Lapjes 'mager'

Mooie en magere sudderlapjes.

×

Runder Rollade 'gevuld Pruimen & Sinasappel'

De mooiste magere runderrollades maken wij van de fijne rib en van de deksel van de bovenbil .

×

Runder Tong Zk.pkg

Laat deze tong 3 uur trekken in de pan op laag vuu

×

Runder Verse Worst

Bak de worstjes rondom in ca.14 minuten gaar en bruin.

×

Runder Vinken

Tot op de dag van vandaag is dit panklare vleesgerecht op deze manier populair.

×

Schenkel

Perfecte basis voor uw eigengemaakte soep.

×

Short Rib

De short ribs, weer een minder bekend onderdeel van het rund.

×

Staartstuk ( Picanha )

Picanha is een heel mooi stuk rundvlees dat qua malsheid ligt tussen de rosbief en de dikke lende

×

Sucade Lap 'mager'

Stooflappen is een verzamelnaam voor vlees dat tijd nodig heeft om mals te worden.

×

Tartaar

Bestrooi de tartaartjes met zout en peper. Koekenp

×

Tomahawk Steak

De Tomahawk steak is in feite een ribeye met been met daaraan de hele rib. Dit lange bot wordt ontdaan van vlees en vet, dit noemen we frenched, zoals we dit ook bij de (frenched) lamsracks kennen.
 

×

Gehakt

Mager H.o.H. Gehakt 'vers Gemalen'

Met gehakt kunt u eindeloos varieren.

×

Mager Runder Gehakt 'vers Gemalen'

Gemaakt van puur rundvlees, lekker mager maar tot smaakvol.

×

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op 026 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder