Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Bavet

Wij kennen het als Halve maanstuk, maar om nou te zeggen dat die term erg bekend is onder de "gewone" consumenten.

×

Biefstuk

De traditionele biefstuk wordt gesneden van dikke biefstukdelen als bovenbil en spierstuk. Het vlees is vetloos en vooral heel mals en sappig. Om de

×

Biefstuk 'duitse'

Het vlees voor deze uitzonderlijk lekkernij wordt gesneden van de biefstuk (beste kwaliteit) of de rosbiefdelen. Volgens Duits recept moet het vlees f

×

Biefstuk 'kogel'

In een tweetal dikke stukken biefstuk van het rund, de zogenaamde bovenbil en het spierstuk, zitten kleine stukken rond vlees die net even malser zijn

×

Biefstuk 'superieur'

Een topper qua malsheid.

×

Biefstuk Reepjes 'culinaire'

Een heerlijke combinatie van fijn gesneden biefstuk, prei, champignons met een lekkere marinade.

×

Braad Rollade

De mooiste magere runderrollades maken wij van de fijne rib en van de deksel van de bovenbil . Wanneer deze opmaat gesneden zijn wordt het vlees aan de binnenkant gekruid en gezouten waarna het vlees licht opgeknoopt wordt tot een rollade.

×

Contra/lende

De lende is een mooi, egaal stuk zonder ribben of wervels.

×

Cote De Boeuf

De cote de boeuf is de culinaire benaming voor een

×

Entre Cote

Extra smaak door een klein randje vet.

×

Gehakt Wellington

Gekruid rundergehakt in bladerdeeg met kruidenbote

×

H.o.h Rollade

De mooiste magere rollades maken wij van de deksel van de bovenbil. Wanneer deze opmaat gesneden zijn wordt het vlees aan de binnenkant gekruid en gezouten.

×

Hache Vlees 'mager'

Goed hacheevlees mag niet puur mager zijn. Vet is

×

Italiaanse Biefstukrol

Smaakvolle rolletjes met fijngehakte biefstuk, zon

×

Lende Rollade

De mooiste lende rollades maken wij van de biefstuk.

×

Long Haas

De longhaas, 'hanging tender' in Amerika, of op z'

×

Mager H.o.h. Gehakt 'vers Gemalen'

Met gehakt kunt u eindeloos varieren.

×

Mager Poulet

Perfect voor uw hachee of soep.

×

Mager Runder Gehakt 'vers Gemalen'

Gemaakt van puur rundvlees, lekker mager maar tot smaakvol.

×

Mergpijpjes (per Stuk)

De zware beenderen van het rund worden verzaagd to

×

Mexicaanse Rolletjes

Wrap gevuld met gekruid rundergehakt, gemarineerd met een mexicaanse saus en geraspte kaas.

×

Ossehaas

Menu idee: Ossehaas in bladerdeeg met truffeljus

×

Ossehaas Tournedo

De Tournedo wordt van de ossehaas (haasbiefstuk) g

×

Ossenstaart

Ossenstaart is de culinaire naam voor de staart van een rund.

×

Riblappen Van De Fijne Rib

Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees*. Pas daarbij wel op. Al te lang braden betekent droog en minder smakelijk vlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij

×

Rosbief 'van De Lende'

Rosbief (van het Engelse roast beef) is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund.

×

Runder Hamburgers

Het bijzondere zit hem in het feit dat de burger zo mager is.Onze hamburgers worden gemaakt van 100% rundvlees. Het succes van onze hamburger is de combinatie van het vlees en de kruiden. Onze hamburgers mag u roze bakken. (2 x 2 minuten).

×

Runder Lapjes 'mager'

Mooie en magere sudderlapjes.

×

Runder Rollade 'gevuld Pruimen & Sinasappel'

De mooiste magere runderrollades maken wij van de fijne rib en van de deksel van de bovenbil .

×

Runder Tong Zk.pkg

Laat deze tong 3 uur trekken in de pan op laag vuu

×

Runder Verse Worst

Bak de worstjes rondom in ca.14 minuten gaar en bruin.

×

Runder Vinken

Tot op de dag van vandaag is dit panklare vleesgerecht op deze manier populair.

×

Schenkel

Perfecte basis voor uw eigengemaakte soep.

×

Sucade Lap 'mager'

Stooflappen is een verzamelnaam voor vlees dat tijd nodig heeft om mals te worden.

×

Tartaar

Bestrooi de tartaartjes met zout en peper. Koekenp

×

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op (026) 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder