Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Biefstuk

De traditionele biefstuk wordt gesneden van dikke biefstukdelen als bovenbil en spierstuk. Het vlees is vetloos en vooral heel mals en sappig. Om de

×

BIEFSTUK 'Duitse'

Het vlees voor deze uitzonderlijk lekkernij wordt gesneden van de biefstuk (beste kwaliteit) of de rosbiefdelen. Volgens Duits recept moet het vlees f

×

Biefstuk 'kogel'

In een tweetal dikke stukken biefstuk van het rund, de zogenaamde bovenbil en het spierstuk, zitten kleine stukken rond vlees die net even malser zijn

×

BIEFSTUK 'Superieur'

Een topper qua malsheid.

×

BIEFSTUK REEPJES 'Culinaire'

Een heerlijke combinatie van fijn gesneden biefstuk, prei, champignons met een lekkere marinade.

×

Braad Rollade

De mooiste magere runderrollades maken wij van de fijne rib en van de deksel van de bovenbil . Wanneer deze opmaat gesneden zijn wordt het vlees aan de binnenkant gekruid en gezouten waarna het vlees licht opgeknoopt wordt tot een rollade.

×

COTE DE BOEUF

De cote de boeuf is de culinaire benaming voor een

×

Dunne Lende

De lende is een mooi, egaal stuk zonder ribben of wervels.

×

ENTRE COTE

Extra smaak door een klein randje vet.

×

GEHAKT WELLINGTON

Gekruid rundergehakt in bladerdeeg met kruidenbote

×

H.o.h Rollade

De mooiste magere rollades maken wij van de deksel van de bovenbil. Wanneer deze opmaat gesneden zijn wordt het vlees aan de binnenkant gekruid en gezouten.

×

HACHE VLEES 'Mager'

Goed hacheevlees mag niet puur mager zijn. Vet is

×

Italiaanse Biefstukrol

Smaakvolle rolletjes met fijngehakte biefstuk, zon

×

Lende Rollade

De mooiste lende rollades maken wij van de biefstuk.

×

Long Haas

De longhaas, 'hanging tender' in Amerika, of op z'

×

Mager H.o.h. Gehakt 'vers Gemalen'

Met gehakt kunt u eindeloos varieren.

×

MAGER POULET

Perfect voor uw hachee of soep.

×

Mager Runder Gehakt 'vers Gemalen'

Gemaakt van puur rundvlees, lekker mager maar tot smaakvol.

×

MERGPIJPJES (Per Stuk)

De zware beenderen van het rund worden verzaagd to

×

Mexicaanse Rolletjes

Wrap gevuld met gekruid rundergehakt, gemarineerd met een mexicaanse saus en geraspte kaas.

×

Ossehaas

Menu idee: Ossehaas in bladerdeeg met truffeljus

×

OSSEHAAS Tournedo

De Tournedo wordt van de ossehaas (haasbiefstuk) g

×

Riblappen Van De Fijne Rib

Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees*. Pas daarbij wel op. Al te lang braden betekent droog en minder smakelijk vlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij

×

Runder Hamburgers

Het bijzondere zit hem in het feit dat de burger zo mager is.

×

Runder Lapjes 'mager'

Mooie en magere sudderlapjes.

×

Runder Rollade 'gevuld'

De mooiste magere runderrollades maken wij van de fijne rib en van de deksel van de bovenbil .

×

RUNDER TONG ZK.PKG

Laat deze tong 3 uur trekken in de pan op laag vuu

×

Runder Verse Worst

Bak de worstjes rondom in ca.14 minuten gaar en bruin.

×

Runder Vinken

Tot op de dag van vandaag is dit panklare vleesgerecht op deze manier populair.

×

Schenkel

Perfecte basis voor uw eigengemaakte soep.

×

STAARTSTUK ZONDER RANDJE VET

-

×

SUCADE LAP 'Mager'

Stooflappen is een verzamelnaam voor vlees dat tijd nodig heeft om mals te worden.

×

Tartaar

Bestrooi de tartaartjes met zout en peper. Koekenp

×

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op (026) 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder