Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Rosbief 'van De Lende'

Rosbief (van het Engelse roast beef) is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund.

€ 27,80

Bedankt! Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.

Rosbief (van het Engelse roast beef) is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.
 

Bekijk recepten
LENDE ROSBIEF
Bestrooi het vlees rondom met kruiden. Braadpan: verhit boter in een braadpan en bak de rosbief rondom bruin. Matig het vuur. Deksel schuin op de pan.
Regelmatig draaien.

ca. 800 gram 30 Minuten
ca.1200 gram 50 Minuten
Of braden tot een kern van 45-50 Graden.
Ingredienten over dit product zijn opvraagbaar.

Vleessoorten: Rundvlees
Allergenen: Geen.

Datum: 10-12-2018

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op (026) 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder