Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Biefstuk

De traditionele biefstuk wordt gesneden van dikke biefstukdelen als bovenbil en spierstuk. Het vlees is vetloos en vooral heel mals en sappig. Om de

€ 26,70

Bedankt! Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.
De traditionele biefstuk wordt gesneden van dikke biefstukdelen als bovenbil en spierstuk. Het vlees is vetloos en vooral heel mals en sappig. Om de biefstuk te versieren wordt de bovenkant vaak ingekerfd. Dat mag niet te diep anders wordt de biefstuk meteen door en door gaar. Het vlees kan van binnen heel goed rauw blijven.


Rauwe biefstuk heeft een rode kleur.

Iets doorbakken biefstuk heeft een roze kleur.

Bekijk recepten

2 X 2 MINUTEN BAKKEN.
Bestrooi de biefstuk in met zout en peper. Bakken,grillen in 1-2 minuten per kant medium,3-4 minuten per kant doorbakken. Beweeg de biefstuk hierbij voortdurend over de bodem van de pan.
LET OP: Biefstuk op kamer temperatuur bakken!
Ingredienten over dit product zijn opvraagbaar.

Vleessoorten: Rundvlees
Allergenen: Geen.

Datum: 7-12-2018

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op (026) 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder