Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Cote De Boeuf

De cote de boeuf is de culinaire benaming voor een

€ 28,00

Bedankt! Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.

De cote de boeuf is de culinaire benaming voor een ribstuk of rundersteak, het deel dat zich bevindt tussen de dunne lende (waarvan de entrecote is gemaakt) en de hals. Het vlees bevat een fijne draad, is zacht en bevat slechts een dun laagje vet. Het vlees wordt voordat u het krijgt eerst gerijpt, waardoor het zachter en voller van smaak wordt. Een c�te de boeuf laat zich gemakkelijk bereiden op een barbecue: even kort grillen en klaar is het. Met een heerlijk glas rode wijn erbij kan de avond helemaal niet meer stuk! Wilt u een barbecue organiseren en bent u op zoek naar nog meer vlees? Kijkt u dan ook eens bij ons BBQvlees!
 

2 X 15 MINUTEN BAKKEN Neem een grillpan en zet deze op hoog vuur. Grill de c�te de boeuf aan biede kanten mooi bruin gedurende ongeveer 10 minuten*. De kerntemperatuur moet ongeveer 55-57 graden zijn. LET OP: C�te de boeuf op kamer temperatuur bakken! * Afhankelijk van het gewicht.

Ingredienten over dit product zijn opvraagbaar. Allergenen : Geen info Datum: 7-12-2018

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op (026) 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder