Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Biefstuk 'duitse'

Het vlees voor deze uitzonderlijk lekkernij wordt gesneden van de biefstuk (beste kwaliteit) of de rosbiefdelen. Volgens Duits recept moet het vlees f

€ 1,61

Bedankt! Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.
Het vlees voor deze uitzonderlijk lekkernij wordt gesneden van de biefstuk (beste kwaliteit) of de rosbiefdelen. Volgens Duits recept moet het vlees fijngehakt worden, op smaak woden gebracht met kruiden, zout en een uitje. De Duitse biefstuk wordt tot een bal gekneed en zo gebakken.

Bekijk recepten
2 X 2 MINUTEN BAKKEN. Koekenpan: Verhit boter en/of (olijf)olie in een koekenpan en bak de tartaar in ca.3 minuten per kant. Regelmatig keren. Letop: Dit product is al gekruid!
Ingredienten over dit product zijn opvraagbaar. Vleessoorten: Rundvlees Allergenen: Geen. Datum: 7-12-2018

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op (026) 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder