Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Entre Cote

€ 29,00

Bedankt! Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.

Extra smaak door een klein randje vet.

Extra smaak door een klein randje vet.

Bekijk recepten
2 X 3 MINUTEN BAKKEN Bestrooi het vlees in met zout en peper. Verhit ca.25 g boter/olie in een koekenpan totdat het schuim wegtrekt, en de boter begint te kleuren. Schroei het vlees aan beiden zijden gedurende 3 minuten dicht. LET OP: Vlees op kamer temperatuur bakken!
Ingredienten over dit product zijn opvraagbaar. Vleessoorten: Rundvlees Allergenen: Geen. Datum: 7-12-2018

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op 026 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder