Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Hache Vlees 'mager'

Goed hacheevlees mag niet puur mager zijn. Vet is

€ 15,20

Bedankt! Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.
Goed hacheevlees mag niet puur mager zijn. Vet is namelijk voor een deel smaakbepalend. De grovere blokjes worden gesneden van de runderborst en van de vettere delen van de riblappen. Het vlees heeft een hoog bindweefsel*gehalte en moet dus lang opstaan.

Bekijk recepten
2,5 UUR SUDDEREN. Bestrooi het vlees met hacheekruiden. Braadpan: verhit boter in een braadpan en braad het vlees n bruin. Voeg een scheutje water of bouillon toe. Vervolgens komt u de uien toevoegen.
Ingredienten over dit product zijn opvraagbaar. Vleessoorten: Rundvlees Allergenen: Geen. Datum: 7-12-2018

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op (026) 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder