Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Long Haas

De longhaas, 'hanging tender' in Amerika, of op z'

€ 16,70

Bedankt! Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen.
De longhaas, hanging tender in Amerika, of op z n Frans onglet is de middenrifspier van het rund. Het stuk vlees ziet er niet echt mooi uit en is met vet dooraderd, maar het heeft een geweldige malsheid en een heerlijke smaak. Andere benamingen zijn beenhouwersbiefstuk en karweivlees, omdat de slachters dit betrekkelijk kleine stukje vlees (er zit circa 1 kilo aan een rund) mochten houden als (extra) vergoeding voor hun werk.

Vroeger werd het vlees langdurig gestoofd. Tegenwoordig is het helemaal terug in de keuken nu koks een andere manier van bereiden hebben ontdekt. Het vlees wordt zo heet mogelijk aangebakken en daarna in de oven verder gegaard. Daarna wordt het op een speciale manier gesneden. Met als resultaat een botermals stukje vlees. De longhaas is bij de slager meestal niet op voorraad, maar kan wel besteld worden.

Bekijk recepten
Afhankelijk van de het recept. Kan op vele manieren gereid worden, als biefstuk met een kern van ca. 42-45 Gr. Of heerlijk stoven ca . 3 uur.
Ingredienten over dit product zijn opvraagbaar. Vleessoorten: Rundvlees Allergenen: Geen. Datum: 12-12-2018

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op (026) 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder