Wij hebben hierdoor een zeer groot assortiment echt lekker varkensvlees. U ziet het, U proeft het...! We hebben naturel vlees zoals hamlapjes, karbonades en dergelijke, maar ook zeer smaakvolle ‘specials’. Vleesproducten die alleen de Haas zo kan maken.
Een klassieker: de combinatie van sappig vlees en gesmolten kaas is onweerstaanbaar.
Ideaal voor de stamppot.
Een smaakvolle met de handgeknoopte rollade van mals varkensvlees.De opgerolde gekruide rollade wordt ingesneden, hierdoor trekken de kruiden mooi in het vlees.
In de jus, met mayonaise of als een 'broodje bal': er zijn maar weinig huishoudens in Nederland waar de gehaktbal niet met enige regelmaat op het menu
Speklappen zijn afkomstig van het buikspek. Dat is de magerste speksoort. Smaakidee: kerrie, peper, ketjap, ketoembar. Wist u dat... speklappen ook ge
Schnitzels worden "met de draad mee" gesneden, waardoor ze tijdens de bereiding plat in de pan blijven liggen. Serveer gepaneerde schnitzels met een s
Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak
bil
Mager filetlapje omwikkeld met ontbijtspek en gemarineerd met pesto.
Het mooiste deel van de varkenshaas ligt aan de binnenzijde van de haaskarbonade en is het onderste deel van de complete varkenshaas. De varkenshaas i
Zoek je een goede vleesthermometer? Dan is deze kernthermometer iets voor jou. Temperaturen tot 200°C lees je eenvoudig af.
Een van de vele specials. Een pittige slavink met Argentijnse kruiden en ontbijtspek.
Een ribkarbonade heeft een ribbeentje en wordt ook wel kotelet genoemd. De ribkarbonade geldt als een malse en magere karbonade. Zonder ribbeentje hee
Schouderkarbonade bevat weinig been. Smaakidee: varkensvleeskruiden, peper, nootmuskaat. Wist u dat... vlees mét been een iets langere bereidingstijd
Fijn gesneden reepjes varkensvlees lekker gekruid met pittige shoarmakruiden. Pakket bestaat uit : 500 gram shoarmavlees, 5 broodjes en 150 gram saus
Fijn gesneden reepjes varkensvlees lekker gekruid met pittige shoarmakruiden.
Keurslager 'Boerwinkel' uit Hilversum bedacht in 1952 de slavink en Keurslager Spoelder bedacht er later de naam bij. Een slavink bestaat uit gemengd
Haal het filetlapje voor het bakken door de bloem en bak het kort. Zout het vlees pas na bereiding. Smaakidee: filetlapjes zijn lekker met pittige sau
Het mooiste deel van de varkenshaas ligt aan de binnenzijde van de haaskarbonade en is het onderste deel van de complete varkenshaas.
Het vlees is afkomstig uit de wangen van het varkens, zoals de naam al doet vermoeden.
Text1
Belangrijk voor lekkere verse worst is dat het vlees een goede vet-vleesverhouding heeft. Dat maakt vooral varkensvlees erg geschikt, met name van de
De mooiste magere rollades maken wij van de deksel van de bovenbil. Wanneer deze opmaat gesneden zijn wordt het vlees aan de binnenkant gekruid en gezouten.
De mooiste lende rollades maken wij van de biefstuk.
Een smaakvolle met de handgeknoopte rollade van mals varkensvlees.
De mooiste magere runderrollades maken wij van de fijne rib en van de deksel van de bovenbil .
Kalfsgehakt heeft een zachte en sappige structuur. Het is daardoor minder sneller droog dan rundergehakt. Gehakt wordt vaak met brood aangemaakt. Maak
-
Met gehakt kunt u eindeloos varieren.
Gemaakt van puur rundvlees, lekker mager maar tot smaakvol.
Heeft u vragen? Bel ons op 026 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!