Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

EENDENBORST FILET GEROOKT

De eendenborst is de laatste jaren een steeds populairder stukje vlees. Het heeft een verfijnde smaak. Het vlees kan worden gebakken, geroosterd en g

×

Eendenborstfilet 'vers'

De eendenborst is de laatste jaren een steeds populairder stukje vlees. Het heeft een verfijnde smaak. Het vlees kan worden gebakken, geroosterd en g

×

Fazant

De fazant behoort tot het jachtwild en mag in Nederland gejaagd worden van 15/10 tot 31/12. Daarnaast wordt de fazant op speciale wildboerderijen gefo

×

Fazant Filet

De fazant behoort tot het jachtwild en mag in Nederland gejaagd worden van 15/10 tot 31/12. Daarnaast wordt de fazant op speciale wildboerderijen gefo

×

Hazenbout

De achterbouten van de haas zijn mager, goed ontwikkeld en hebben tamelijk stevig vlees. Je kunt ze het beste stoven dan komt de smaak het mooist tot

×

Hazenrug Filet

Het vlees van de rug is mooi mals en kort van draad . Deze zijn in enkele minuten om en om gebakken al gaar. de rug wordt voor het braden nogal eens gepikeerd (doorstoken met reepjes vet spek ) waardoor het vlees sappiger blijft.

×

Hazerug

Het vlees van de rug is mooi mals en kort van draad . Het stuk is in korte tijd gaar en valt dan als het ware van het bot af. Het is ook mogelijk om van de rug kleine dubbele koteletjes of filets (zonder been) te snijden. Deze zijn in enkele minuten om e

×

Herten Poulet

Heerlijk hertenpoulet alvast voor u gesneden en va

×

Herten Biefstuk V/d Filet

Hertenvlees heeft een donkerrode kleur. Het is mager, zacht en eenvoudig en snel te bereiden. Het is geschikt voor mensen met een vet- cholesterol en/

×

Kalkoen 2.5 Kg

Een hele kalkoen weegt tussen de 2 en 2.5 kilo. Reken ongeveer 400 gram per persoon. Een kalkoen kan na de kruiding zo de oven in. De kalkoen is gaar wanneer ...

×

Kalkoen 3.5 Kg

Een kalkoen kan na de kruiding zo de oven in.

×

Kalkoendij (vrouwelijk)

Mals kalkoen vlees van de kalkoendij ca. 500 gram.
Ook bij wat langere bereiding geen droog vlees, het vlees blijft mals en sappig.

×

Konijnenbout (achterbout)

De achterbouten van het konijn zijn mager en hebben tamelijk stevig vlees. Je kunt ze het beste stoven dan komt de smaak het mooist tot zijn recht.

×

Kwartel

Als je graag gevogelte eet dan moet je zeker een keer kwartel proberen. De meeste mensen eten dit waarschijnlijk alleen in restaurants en zouden niet

×

Parelhoen

Parelhoenders zijn hoenderachtige vogels. Ze worde

×

Parelhoender Filet

Parelhoenders zijn hoenderachtige vogels. Ze worden ook gefokt voor hun vlees. Parelhoen heeft een lichte wildsmaak. Voor de bereiding komen alle faza

×

Wildpeper

Een topper binnen ons assortiment: 3 soorten wild in een heerlijke saus. Lekker met rode kool,
Tutti frutti (hebben we ook), spruitjes en aardappelpuree.

×

WILDPOULET

Heerlijk wildpoulet alvast voor u gesneden en vakkundig geselecteerd. Ons wildpoulet bestaat uit ree, hert, haas en wildzwijn

Bijvoorbeeld te gebr

×

Wildzwijn Biefstuk

Het wild zwijn is een krachtig zoogdier. Een mannetje wordt gemiddeld 105 tot 167 centimeter lang, 64 tot 109 centimeter hoog en 33 tot 148 kilogram zwaar.

×

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op (026) 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder