Kip

Dierenwelzijn, Hollands, ambachtelijk en smakelijk. Deze kwaliteiten zijn ook de pijlers bij onze kip . Onze 'Tante Door' is echt een 100% Hollandse kip. Op dit moment wordt onze kip geboren in Brabant en groeit daar op tot een volwaardige kip in een ruime stal. Door de ramen en deuren heeft onze kip frisse lucht en een natuurlijk dag- en nachtritme. Ook de ambachtelijke verwerking vindt volledig plaats in Nederland.

 

En dit doen we al jaren in samenwerking met Rick Veldhoven. Dus alles op een rijtje:

-Echte Hollandse kip
-Ruime stallen
-Natuurlijk dag- en nachtritme
-Kleinschalige opgroei
-Geen groeibevorderaars
-Antibiotica vrij
-30% langer leven
-Ambachtelijk verwerkt

Helderheid in communicatie
We kiezen sinds de start van het concept Tante Door steeds bewust voor helderheid in de communicatie. De Hollandse Tante Door kip is namelijk te volgen via webcam, te bezoeken in de stal en te volgen op sociale media. Het Tante Door concept is oprecht ontwikkeld en wordt door Rick en ons met de grootste zorg bewaakt.


Dierenwelzijn
We zijn eraan gelegen om, met zowel Tante Door als ons andere soorten vlees, vlees aan te bieden waarbij bewust wordt stilgestaan bij verbetering van het dierenwelzijn tijdens opgroei, transport en verwerking. De communicatie is gericht om ook u,  als onze klant, bewust te maken bij de keuze in prachtig en lekker vlees. Het onderscheid van slagerij en poelier ten op zichte van de supermarkt, ligt in oorsprong ,kwaliteit en  productkennis.

Bekijk & bestel


Bekijk de tv uitzending

Bekijk recepten

Nog meer duidelijkheid

Online kip bestellen