Foodservice Award
Winnaar Foodservice Award 2020! De Keurslager is voor het tweede jaar op rij winnaar met een gemiddeld eindcijfer 7.5. Alle Keurslagers gefeliciteerd
Begin oktober vond de jaarlijkse rookworstkeuring van de Keurslagervereniging plaats. Met een flinke dosis gezonde spanning stuurden we onze fijne, grove en runder rookworst in voor beoordeling door de keurmeesters. En met trots – maar vooral dankbaarheid – mogen we melden dat Keurslager De Haas opnieuw goud heeft behaald.
Onze rookworst wordt nog altijd ambachtelijk gemaakt in Arnhem, de bakermat van de rookworst, en staat symbool voor de Gelderse smaaktraditie. Vanuit onze winkels in Oosterbeek, Bennekom, Ede en Doesburg verspreidt die vertrouwde geur van gerookt vakmanschap zich al jaren door de regio.
Deze gouden waardering is geen vanzelfsprekendheid; het is het resultaat van toewijding, vakkennis en liefde voor het ambacht. We zien het als een mooi compliment aan ons hele team – van worstmakerij tot winkelvloer – dat elke dag met passie werkt aan producten waar mensen blij van worden.
Al vele jaren behalen we topwaarderingen bij landelijke keuringen, maar het blijft elke keer weer bijzonder. Dus mocht je binnenkort trek hebben in een échte Gelderse rookworst: weet dat er achter die heerlijke smaak een vleugje trots, een snufje historie en een hoop Arnhemse nuchterheid schuilgaat.
#rookworst #keurslagerdehaas #arnhem #gelderland #ambacht #vakmanschap