Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Online bestellen bij Keurslager de Haas

Wil jij slagersvlees bestellen? Het allerlekkerste vlees bestel je online bij Keurslager de Haas. Keurslager de Haas is een van de grootste en beste slager van heel Nederland. Onze 11 winkels zijn gevestigd door heel Gelderland (Arnhem, Bennekom, Ede, Oosterbeek, Velp). Woon je in Gelderland, dan kun je jouw favoriete vlees ook online bestellen en afhalen in een van onze winkels.


Bekijk ons assortiment

We doen het samen

Online bestellen


Biefstuk 'superieur'

Een topper qua malsheid.

×

Riblappen Van De Fijne Rib

Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees*. Pas daarbij wel op. Al te lang braden betekent droog en minder smakelijk vlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij

×

Verse Worst

Belangrijk voor lekkere verse worst is dat het vlees een goede vet-vleesverhouding heeft. Dat maakt vooral varkensvlees erg geschikt, met name van de

×

Gehakt Ballen Vers

In de jus, met mayonaise of als een 'broodje bal': er zijn maar weinig huishoudens in Nederland waar de gehaktbal niet met enige regelmaat op het menu

×

Ambachtelijke Achterham

Na een nacht in een kruidenbad, wordt de Keurslager achterham gekookt.

×

Grillworst

Huisgemaakte Grillworst is een variant op de verse worst. Dagelijks grillen wij deze worst af. Warm is deze het lekkerst. Een aantal minuten in de magnetron of oven is echt een succes! We hebben verschillende soorten. Zoals naturel, met blokjes Ham& Kaas

×

Mandarijnen

Deze citrusvrucht is tegenwoordig bijna het hele jaar door verkrijgbaar.
Ze zijn op dit moment heerlijk sappig en lekker zoet.

×

Hollandse Baby Wortel

Als gezonde snack, in combinatie met doperwten, gekookt en daarna een beetje roomboter.

×

Wit Melk Rond

Melkbrood is traditioneel Nederlands brood en mag niet ontbreken op elke broodtafel.

Paul Berntsen, misschien wel de beroemdste bakker in de regio, staat iedere nacht op om de knapperigste broden te bakken en het lekkerste gebak voor te bereiden. Elke

×

Wit Vloer Tijger

Een fijn gemalen wit brood met een tijgerkorstje. Dit brood wordt dagelijks vers gebakken.Paul Berntsen, misschien wel de beroemdste bakker in de regio, staat iedere nacht op om de knapperigste broden te bakken en het lekkerste gebak voor te bereiden.

×

83% van onze klanten is zeer tevreden over onze kwaliteit


Onze salade schotels

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op 026 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder