Rundvlees (staartstuk) Peperroomsaus: Water zonnebloemolie gelatine vetpoeder (BOTERolie glucosestroop MELKeiwit) gemodificeerd maïszetmeel MELKeiwit zout TARWEbloem bouillon (geconcentreerde runderbouillon maltodextrine zout glucose gistextract suiker) specerijen (0 5% pepers 0 3% roze peperbessen) whiskey tomatenpuree natuurlijke aroma's (bevat MELK SELDERIJ) stabilisator: xanthaangom verdikkingsmiddel: guarpitmeel zuurteregelaar: glucono-delta-lacton voedingszuren: melkzuur en citroenzuur ui conserveermiddel: kaliumsorbaat kleurstoffen: karamel en carotenen antioxidant: ascorbinezuur. Rozemarijn
eiwit, tarwe, melk, selderij
60% aardappelen 40% saus (water magere melk plantaardige oliën: raapzaadolie olijfolie en zonnebloemolie 4 8% champignons 3 1% slagroom (MELK) scharrelei-eigeel zout suiker kaaspoeder (MELK) gemodificeerd maïszetmeel stabilisatoren: guarpitmeel en difosfaten specerijen dextrose weipoeder (MELK) citroensap aroma's wijnazijn knoflookpoeder uipoeder 0 003% truffelsap 0 002% truffel).
eigeel, melk
74% aardappelen 26% saus (water 8% slagroom (melk) magere melk zout gemodificeerd maïszetmeel dextrose natuurlijk aroma (melk) knoflookpoeder stabilisatoren: guarpitmeel en difosfaten).
melk
Rode kool (47%) appel (23%) water suiker azijn gemodificeerd maïszetmeel cranberries (1%) conserveermiddel (E262) specerijen gedroogde glucosestroop zeezout koolzaadolie voedingszuur (E330) antioxidant (E300).
Gestoofde peren op lichte siroop: Peren water suiker concentraat van wortel en saffloer voedingszuur (citroenzuur)
Kastanje champignons kruidenkaas (MELK)