Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Hachee

Ingrediënten

1 hacheepakket (500 g vlees en 500 g uien, kruidenmix)
2 el olie
1 el tomatenpuree
3 el bloem
3/4 liter runderbouillon
2 el rode wijn azijn
zout en peper

Bereiding

Stap 1
Verwarm de olie in een braadpan en fruit hierin de uien lichtbruin. Roerbak het vlees mee en voeg de tomatenpuree toe. Strooi de bloem en kruidenmix erover en roer alles goed om.

Stap 2
Blus af met de bouillon en azijn en laat met de deksel op de pan in 1,5 uur gaar stoven. Roer af en toe om en controleer of er nog genoeg vocht bij het vlees zit, voeg anders een beetje water of bouillon toe. Breng als nodig is op smaak met zout en peper. Lekker met rijst en sperziebonen.

Bron: Koken met de Keurslager, 2005, jaargang 19, nr. 9

Receptinformatie

4 personen
> 60 minuten
Hoofdgerecht
Zeer makkelijk
Nederlands
Voedingswaarde per persoon:
kcal (kj) 348 (1462)
eiwit 28 g
vet 20 g
koolhydraten 14 g.

Keuken gerei

Braadpan

Altijd op de hoogte

Ontvang maandelijks recepten, tips, acties, en meer...

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op (026) 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder