Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Misokarbonade

Ingrediënten

4 ribkarbonades
6 eetlepels misopasta
1 eetlepel honing
5 eetlepels rijstazijn
30 g zachte roomboter
1 komkommer, geschild en in reepjes
4 radijsjes, in plakjes
1 lente-ui, in ringetjes
1 eetlepel rietsuiker
Peper en zout

Bereiding

1.Verwarm de oven voor tot 160 graden. Meng de misopasta met de boter, honing en een eetlepel azijn. Wrijf hiermee de karbonades in en laat ze minimaal 2 uur marineren.

2.Meng de komkommer met de radijsjes en lente-ui en strooi er wat zout, peper en de rietsuiker overheen. Besprenkel het geheel met de resterende rijstazijn en zet het tot gebruik weg.

3.Bak de karbonades in een koekenpan op middelhoog vuur en zet ze vervolgens 10-15 minuten in de oven. Of grill ze in plaats hiervan 10-15 minuten uit het midden op de barbecue. Serveer het vlees met het radijs-komkommermengsel.



TIPS: Dit gerecht is ook lekker met stokbrood en satťsaus.

Bron: Proef 2017

Receptinformatie

4 personen
20-30 minuten
Tussengerecht
Nederlands
337 kcal†(1.411 kj). Eiwit: 26 g. Vet: 23 g (waarvan†10 g onverzadigd). Koolhydraten: 7 g.

Altijd op de hoogte

Ontvang maandelijks recepten, tips, acties, en meer...

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op (026) 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder