Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Salade gerookte kipfilet

Ingrediënten


300 g gerookte kipfilet
2 courgettes
Rasp en sap van 1 citroen
30 g basilicum, grof gescheurd
75 g Parmezaanse kaas, geschaafd
1 eetlepel paddenstoelen- truffeltapenade
Olijfolie
Peper en zout

Bereiding

1 Schaaf met een kaasschaaf in de lengte dunne plakken van de courgette. Klop 100 milliliter olijfolie, het citroenrasp en ≠sap door elkaar en breng dit op smaak met zout en zwarte peper.

2 Verdeel de kipfilet en de courgette linten over de borden, besprenkel dit met de citroenvinaigrette, verdeel de basilicum eroverheen en bestrooi de salade met de parmezaan.

3 Roer de paddenstoelen ≠truffeltapenade los met de 2 eetlepels olijfolie en druppel dit over de salade.

Bron: Proef 2017

Receptinformatie

4 personen
20-30 minuten
Tussengerecht
Nederlands
Zomer
500 kcal (2100 kj). eiwit: 27 g. vet: 39 g (waarvan 31 g onverzadigd). koolhydraten: 10 g.

Altijd op de hoogte

Ontvang maandelijks recepten, tips, acties, en meer...

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op (026) 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder