Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Salade gerookte kipfilet

Ingrediënten


300 g gerookte kipfilet
2 courgettes
Rasp en sap van 1 citroen
30 g basilicum, grof gescheurd
75 g Parmezaanse kaas, geschaafd
1 eetlepel paddenstoelen- truffeltapenade
Olijfolie
Peper en zout

Bereiding

1 Schaaf met een kaasschaaf in de lengte dunne plakken van de courgette. Klop 100 milliliter olijfolie, het citroenrasp en sap door elkaar en breng dit op smaak met zout en zwarte peper.

2 Verdeel de kipfilet en de courgette linten over de borden, besprenkel dit met de citroenvinaigrette, verdeel de basilicum eroverheen en bestrooi de salade met de parmezaan.

3 Roer de paddenstoelen truffeltapenade los met de 2 eetlepels olijfolie en druppel dit over de salade.

Bron: Proef 2017

Receptinformatie

4 personen
20-30 minuten
Tussengerecht
Nederlands
Zomer
500 kcal (2100 kj). eiwit: 27 g. vet: 39 g (waarvan 31 g onverzadigd). koolhydraten: 10 g.

Altijd op de hoogte

Ontvang maandelijks recepten, tips, acties, en meer...

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op (026) 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder