Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Salade van pastrami

Ingrediënten


300 g pastrami (vleeswaren)
2 meiknollen of koolrabi
3 takjes munt
1 bakje tuinkers
2 nectarines
Halve grapefruit
1 eetlepel roze peperbessen
50 g feta
Olijfolie
Peper en zout

Bereiding

1 Snijd met behulp van een mandoline dunne plakjes van de mei≠ knolletjes. Pluk de blaadjes munt en snijd ze in reepjes, knip de tuinkers van de grond, was de nectarine en snijd de vrucht in stukjes.

2 Pers de grapefruit uit en maak een dressing van 6 eetlepels fruitige olijfolie en 3 eetlepels grapefruitsap. Breng dit op smaak met vers≠ gemalen peper en zout.

3 Verdeel de plakjes meiknol of koolrabi met de pastrami over vier borden. Strooi hierover de munt, tuinkers en de roze peperbessen. Verkruimel de feta eroverheen en verdeel de stukjes nectarine. Besprenkel het geheel met de grapefruit dressing.

Bron: Proef 2017

Receptinformatie

4 personen
20-30 minuten
Tussendoortje
Nederlands
Zomer
370 kcal (1555 kj). eiwit: 16 g. vet: 28 g (waarvan 20 g onverzadigd). koolhydraten: 11 g.
IngrediŽnten

Altijd op de hoogte

Ontvang maandelijks recepten, tips, acties, en meer...

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op (026) 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder