Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Voorjaarsstamppot met rookworst

Ingrediënten

1 rookworst
1 kilo zoete aardappelen
300 gram rauwe andijvie
Pitten van 1 granaatappel
Peper en zout
tl kaneel

Bereiding

1.Het zoute van de rookworst combineert met de zoete aardappel en frisse granaatappelpitten.

2.Schil de aardappelen en snijd ze in plakken. Kook de aardappelen gaar in ongeveer 10 minuten en laat ze goed uitlekken.

3.Verwarm de rookworst in een pannetje met water - wat net tegen de kook aan is.

4.Stamp de aardappelen tot een gladde massa. Breng op smaak met zout, peper en kaneel. Schep er de andijvie doorheen en warm nog even goed door. Roer er tot slot de granaatappelpitjes doorheen.

5.Serveer met de rookworst en eventueel wat extra granaatappelpitten.erover.

Bron: Proef 2017

Receptinformatie

4 personen
20-30 minuten
Hoofdgerecht
Nederlands
Onbekend

Altijd op de hoogte

Ontvang maandelijks recepten, tips, acties, en meer...

Vragen?

Heeft u vragen? Bel ons op 026 33 357 71 of kom gewoon even langs in een van onze winkels. Wij staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies!


Lees verder