Pistolet met zuurkool rookworst en mosterdsaus

  • 0 personen
  • Zeer makkelijk
  • Lunch
  • 0-20 minuten
  • Nederlands
Aan de slag

Bereidingswijze

Verwarm een 1/2 pak voorgekookte zuurkool in ca. 10 minuten zachtjes en leg er een gare rookworst tussen om mee te warmen. Vermeng 2 el. grove mosterd met 4 el. mayonaise. Snijd 4 pistoletjes vanboven in en duw ze een beetje open. Laat de zuurkool uitlekken en verdeel het over de broodjes. Snijd de worst in gelijke stukken en leg die op de zuurkool. Lekker met mosterdsaus.

Bron: Koken met de Keurslager, 2005, jaargang 19, nr. 1

Ingrediënten

1/2 pak voorgekookte zuurkool
1 rookworst
2 el. grove mosterd
4 el. mayonaise
4 pistoletjes

Keukengerei

Kookpan Kom