Rookworsttaartje

  • 0 personen
  • Zeer makkelijk
  • Lunch
  • 30-60 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 200 graden.
Ontdooi de plakjes deeg volgens de
gebruiksaanwijzing.

Bak de uienringen in een koekenpan
met de olie in 10 minuten glazig. Klop de
eieren met melk, zout en peper.

Bekleed de ingevette vorm met het deeg.
Verdeel de ui en worstplakjes over de bodem.
Schenk vervolgens het eimengsel
over het geheel. Tot slot: Bestrooi het
taartje met kaas.

Bak de taartjes in het midden van oven
in ongeveer 40 minuten gaar.

Bron: Proef nr 7 2014

Ingrediënten

1 rookworst, in plakjes
5 plakjes deeg voor hartige taart
5 uien, in ringen
4 eetlepels olijfolie
3 eieren
4 eetlepels melk
100 g gemalen belegen kaas