3 x gevuld eitje

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Lunch
  • 20-30 minuten
  • Pasen
Aan de slag

Bereidingswijze

Stap 1
Snijd vier eieren doormidden en haal de dooiers eruit. Prak met een vork de dooiers met de fijngesneden spek, roomkaas en bieslook. Breng op smaak met zout en peper. Vul de acht halve eieren met deze cr?me.

Stap 2
Vermeng bij de volgende vier eieren de dooier met de filet americain, mosterd en kappertjes en vul hiermee de acht halve eieren.

Stap 3
Vermeng bij de laatste vier eieren de dooiers met de mayonaise en breng op smaak met zout en peper. Vul hiermee de acht halve eieren en leg op elk ei een paar stukjes asperge. Snijd de rauwe ham in de lengte door en vouw steeds een plakje om het ei.

Bron: kOken met de Keurslager nr 03-2007

Ingrediënten

50 g gebraden spek, heel fijngesneden
50 g filet americain
50 g rauwe ham
12 eieren, hardgekookt en gepeld
2 el roomkaas naturel
1 el bieslook, gesnipperd
zout en peper
1 tl mosterd
1 el kappertjes
2 el mayonaise
6 groene babyasperges, gekookt of uit blik, in stukjes

Keukengerei

kookpan