3 x tramezzini

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Lunch
  • 0-20 minuten
  • Pasen
Aan de slag

Bereidingswijze

Stap 1
Vermeng de mascarpone met de mayonaise, basilicum, zout en peper naar smaak tot een smeu?ge cr?me. Leg de boterhammen naast elkaar en besmeer ze royaal met de cr?me tot aan de randen. Leg de vleeswaren in bergjes in het midden van zes boterhammen. Per soort twee boterhammen. Dek af met de andere zes boterhammen en druk alleen de randen goed aan. Snijd met een scherp mes de boterhammen diagonaal door en serveer direct. Dek ze anders af met vershoudfolie om uitdrogen te voorkomen.

Bron: kOken met de Keurslager nr 03-2007

Keukengerei

100 g kalkoenrollade, flinterdun 100 g paasrollade, flinterdun 100 g gekookte achterham, flinterdun 100 g mascarpone 2 el mayonaise 2 el basilicum, fijngesneden zout en peper 12 superverse witte boterhammen zonder korsten