Aardappelsalade met chorizo, sjalotjes, bieslook en tuinkers
- 4 personen
- Makkelijk
- Bijgerecht
- 30-60 minuten
Kook de geschilde aardappelen gaar, giet ze af en laat ze afkoelen.
Snijd de aardappelen in grove blokjes en doe ze in een schaal of kom. Laat de mais goed uitlekken.
Meng in een kommetje de mosterd, kwark en mayonaise en voeg er wat zout en peper aan toe.
Roer eerst dit kwarkmengsel voorzichtig door de aardappelblokjes en voeg daarna de mais, het sjalotje, de bieslook en tuinkers toe.
Voeg de chorizo toe en breng het geheel op smaak met peper en zout.
500 g Nicola (vastkokende aardappel)
150 g chorizo, in blokjes gesneden
1 dl magere kwark
6 eetlepels mayonaise
1 klein blikje mais
1 theelepel mosterd
1 sjalotje fijngesneden
Bosje bieslook
Bakje tuinkers