Alpensalade met gekonfijte en gerookte eend, Pancetta en Comt

  • 4 personen
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Verhit wat olie in de braadpan. Bak de Pancetta kort aan en voeg de gekonfijte eend toe zodat deze warm wordt. Leg de sla op grote borden en strooi de noten en de inhoud van de pan erover. Plaats de plakjes eend op de salade en garneer deze met de in blokjes gesneden Comt?. Sprenkel er wat dressing over en serveer direct.

Bron: Proef...nr. 1 2011

Ingrediënten

1 blikje gekonfijte eend (bestellen bij de Keurslager)
200 g gerookte eendenborst in plakjes
100 g Pancetta in reepjes
1 zakje rucola
1 krop eikenbladsla gewassen en geplukt
100 g gemengde noten
100 g Comt? (Franse kaas)
Franse sladressing (flesje)
scheutje olijfolie
peper en zout