Andijviesalade met gepocheerd ei, pijnboompitten, lardons, croutons en vinaigrette Barolo

  • 4 personen
  • Makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Pocheer de eitjes in water met zout en een flinke scheut azijn.
Snijd de andijvie in grove stukken en meng deze met de vinaigrette.
Dresseer de andijviesalade in een diep bord en leg daar het gepocheerde eitje op.
Bestrooi met de uitgebakken spekjes, croutons en pijnboom? pitten en besprenkel met de vinaigrette.

Ingrediënten

Krop andijvie
4 eitjes
200 g spek in blokjes gesneden, uitgebakken
2 plakken wit brood in blokjes, gebakken tot croutons
100 g pijnboompitten gebakken

Voor de vinaigrette Barolo
1/2 dl rode wijnazijn
1/2 eetlepel mosterd
1 eetlepel poedersuiker - Olijfolie