Avocado met eiersalade en gerookte kipfilet

  • 4 personen
  • Makkelijk
  • Lunch
  • 0-20 minuten
  • Kerst
Aan de slag

Bereidingswijze

Meng de citroenmayonaise met de cr?me
fra?che, de eieren en de kerrie.

Snijd de avocado’s met schil doormidden
en draai de helften van de pit af. Haal hierna
voorzichtig de schil eraf. Besprenkel de
binnenkanten
van de avocado?s met het
citroensap,
om verkleuren te voorkomen.

Schep een flinke eetlepel eiersalade in
de avocado?s en garneer ze met een rozetje
gerookte kipfilet.

Bron: Proef nr 8 2014

Ingrediënten

4 eieren, hardgekookt en gehakt
2 eetlepels citroenmayonaise
1 eetlepel cr?me fra?che
1 theelepel kerriepoeder
2 eetrijpe avocado?s
Sap van een halve citroen
75 g gerookte kipfilet