Bagels met truffelleverworst en fricandeau

  • 4 personen
  • Zeer makkelijk
  • Brunch
  • 0-20 minuten
  • Kerst
Aan de slag

Bereidingswijze

Vermeng de helft van de creamchees met wat zout en peper, de basilicum en bosui. Snijd de bagels open en besmeer acht helften met de basilicumspread en beleg deze met de fricandeau. Besmeer de andere acht helften met de naturel creamchees. bestrooi deze met wat versgemalen peper en besmeer ze met plakjes truffelleverworst. Leg alle kapjes op de bagels en snijd ze doormidden. Steek er eventueel eenprikker door en serveer direct.

Bron: Koken met de Keurslager nr 10-2007

Ingrediënten

100 g truffelleverworst
100 g gebraden fricandeau
150 g creamchees
zout en versgemalen peper
2 takjes basilicum, fijngehakt
1 bosuitjes, fijngehakt
8 bagels, naturel, met sesam of maanzaad

Keukengerei

prikkers