Biefstukspies met romige mosterdsaus

  • 4 personen
  • Vrij makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Rijg de blokjes biefstuk aan de spiesen en bestrooi ze rondom met zout en peper en bestrijk ze met een beetje olie. Verwarm de boter in een pan. Fruit de sjalot lichtbruin en voeg dan de knoflook en dragon toe.
Bak een minuut mee en blus af met de wijn. Voeg de mosterd en de slagroom toe en laat onder roeren een paar minuten zachtjes koken. Breng de saus op smaak met zout en peper. Verwarm ondertussen de grillpan en grill de biefstukspiesen om en om in circa 3 minuten per kant ros?. Serveer de spiesen met de saus.

Bron: KmdK, 06-2008

Ingrediënten

4 biefstukken, in blokken van 3x3 cm
zout en versgemalen peper
50 gram boter
2 sjalotten, gesnipperd
1 teentje knoflook, geperst
2 el dragon, fijngehakt
50 ml witte wijn
1 el grove Dijonmosterd
100 ml slagroom

Keukengerei

4 grote metalen spiesen Steelpan Grillpan