Biefstukspies met tomaatjes en salsa verde

  • 4 personen
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
  • Barbecue
Aan de slag

Bereidingswijze

Maak spiesen van de gesneden kogelbiefstuk, de rom atomaatjes en de rode uipartjes. Bestrooi de spiesen met zout en peper.

Maak de salsa verde door alle overige ingredi?nten in een foodprocessor of met een staafmixer glad te mixen. Proef en breng dit eventueel verder op smaak met zout en peper.

Rooster de spiesen om en om goudbruin op de goed voorverwarmde, dus gloeiende barbecue.

Bron: Proef...nr. 4 2010

Ingrediënten

4 kogelbiefstukken (in grovere blokjes gesneden)
1 bakje mini romatomaatjes
2 rode uien (in partjes)
2 augurkjes
2 ansjovis lets (gezouten)
1 theelepel kappertjes
? bosje peterselie
4 blaadjes basilicum
2 eetlepels olijfolie
1 theelepel mosterd

Keukengerei

Spiesen, barbecue