Boeuf Bourguignon ? la minute

  • 2 personen
  • Zeer makkelijk
  • Hoofdgerecht
  • 0-20 minuten
Aan de slag

Bereidingswijze

Snijd de biefstuk in reepjes van 1 cm dik. Verhit de boter in een koekenpan en laat de spekreepjes kort bakken. Voeg de biefreepjes toe en roerbak ze rondom bruin. Blus af met de wijn en roer er de bouillonkorrels door. Bestrooi met wat peper. Roer de zilveruitjes door het vlees en bind de saus met allesbinder. Lekker met rijst of aardappelpuree.?

Bron: Koken met de Keurslager, 2002, jaargang 16, nr. 6

Ingrediënten

200 g biefstuk
100 g magere spekreepjes
40 g braadboter
1 glas rode wijn
1 theel. vleesbouillonkorrels (of 1/3 tablet)
versgemalen peper
2 eetl. uitgelekte zilveruitjes uit een pot
allesbinder

Keukengerei

Koekenpan